aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Το μη χείρον βέλτιστον…

Ολυμπιακός: Το μη χείρον βέλτιστον…

Μία ισοπαλία με αντίπαλο την ΑΕΚ, ασφαλώς και πρόκειται για θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός, αν μη τι άλλο, δεν ηττήθηκε από ένα σύνολο που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πίστωσε άλλον ένα βαθμό στο ταμείο, ανέβηκε στην 9η θέση και αύξησε τη διαφορά από την ΠΑΕΕΚ (+5) και τον Εθνικό (+6).

Εννοείται πως οι εμφανίσεις του δεν συνάδουν με τις προσδοκίες του κόσμου των μαυροπρασίνων, ιδιαίτερα όσον αφορά στη μεσοεπιθετική συμπεριφορά. Το γεγονός πως μόλις τρεις τελικές κατέγραψε και δύο κερδισμένα κόρνερ, καταδεικνύουν πολλά. Ο Λούκας Αλκαράθ έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του ώστε να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό πολύ πιο απαιτητικό στον αγωνιστικό χώρο.

Γιατί, επί της παρούσης, η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Το θετικό είναι πως θα μετρήσει επιστροφές ποδοσφαιριστών στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο την Ανόρθωση. Ο Ισπανός τεχνικός μετρά  πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες στον πάγκο των μαυροπρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ