aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Τη… βρίσκει με τους μεγάλους στο ΓΣΠ

Ολυμπιακός: Τη… βρίσκει με τους μεγάλους στο ΓΣΠ

Συνέχεια στο αήττητο σερί του, που κρατάει ήδη για τρεις αγώνες έχοντας απολογισμό δύο νίκες και μιαν ισοπαλία, θα θελήσει να δώσει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα, τον οποίο θα υποδεχθεί την προσεχή Κυριακή.

Παράλληλα οι μαυροπράσινοι έχουν καλό απολογισμό στο ΓΣΠ απέναντι σε ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους, αφού νίκησαν ΑΠΟΕΛ (1-0), Ομόνοια (1-0) και εξήλθαν ισόπαλοι με την ΑΕΛ (1-1). Η ομάδα του Πετράκη, που διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος με πέντε γκολ παθητικό, όσα και η ΑΕΚ, θα θελήσει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να φθάσει σε άλλη μια σημαντική νίκη.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής θα γίνεται μέσω του Online Ticketing της ιστοσελίδας του. Εισιτήρια θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια της δυτικής κερκίδας του ΓΣΠ, από τις 17:30 μέχρι τις 19:00. Οι τιμές καθορίστηκαν ως εξής: €20 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ