aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Θωρακίζεται με Πάκο Πουέρτας

Ολυμπιακός: Θωρακίζεται με Πάκο Πουέρτας

Και το όνομα του εκλεκτού για τη θωράκισης της άμυνας, Πάκο Πουέρτας. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του το πρωί του Σαββάτου (13/8), με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Πρόκειται για 26χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ύψους 1.84μ., ο οποίος αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες των μικρών κατηγοριών της πατρίδας του. Προηγούμενη ομάδα του η Φουενλαμπράδα, με την οποίαν αγωνίστηκε στη Γ’ Κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 26χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό Paco Puertas Trujillano, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Paco, στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις ομάδες, CD Puerta Bonita, Rayo Vallecano B, Villaverde, Burgos CF και SFC Etar Veliko.

Καλωσορίζουμε τον Paco Puertas Trujillano στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ