aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Θέλει να τριτώσει το καλό

Ολυμπιακός: Θέλει να τριτώσει το καλό

Κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ (1-0), εξήλθε ισόπαλος με την ΑΕΛ (1-1) και, τώρα, προετοιμάζεται εντατικά για τον τρίτο στη σειρά αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ο Ολυμπιακός εκστρατεύει αύριο στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά. Οι μαυροπράσινοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στο «Αρένα», ωστόσο απέδειξαν πλειστάκις ότι μπορούν να καταβάλουν την αντίσταση οποιουδήποτε αντιπάλου.

Αυτή τη φορά, καλούνται να αμυνθούν πολύ πιο αποτελεσματικά, κάτι που εάν κάνουν πράξη, αυτομάτως θα ενισχύσουν τις πιθανότητες για να φτάσουν στο ζητούμενο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς και ικανούς παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή, οι οποίοι, σε περίπτωση που βρεθούν σε θέση βολής, δύσκολα αστοχούν.

Ο Γιώργος Πετράκης ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας με σημερινή προπόνηση. Η ενημέρωση όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα από τους Τακτακαλίτες είναι μηδαμινή. Σύμφωνα με άτομα που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, όλοι οι παίκτες ήταν μέχρι προχθές τουλάχιστον διαθέσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ