aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Θέλει «διπλό» για να ξεγνοιάσει

Ολυμπιακός: Θέλει «διπλό» για να ξεγνοιάσει

Στο Δασάκι, ο Ολυμπιακός έχει μια αποστολή, να πάρει το τρίποντο και να ξεγνοιάσει. Δεν θα είναι εύκολη, από τη στιγμή που απέναντί του θα έχει τον Εθνικό που «καίγεται» για τη νίκη. Όμως, οι μαυροπράσινοι έχουν τους δικούς τους λόγους για να ψάξουν με μανία το «διπλό». Αυτό, όπως τονίζουν, θα εξαρτηθεί από τη δική τους παρουσία, με τον Τούτιτς να αναμένει καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, αλλά και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Διαθέσιμος για το σημερινό παιχνίδι είναι ο Γουακάσο, που προβάρει φανέλα βασικού. Ο Κα αισθάνεται απολύτως καλά και θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μουκτάρης. Ο Τούτις δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά αναμένει από τους παίκτες του να φθάσουν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, να είναι αποτελεσματικοί στην επίθεση, αλλά και συγκεντρωμένοι στην άμυνα αποφεύγοντας λάθη που ενδεχομένως να στοιχίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ