aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Ταύρος» ο Ενόχ, αναμονή για Γκόρουπετς

Ολυμπιακός: «Ταύρος» ο Ενόχ, αναμονή για Γκόρουπετς

Οι εργομετρικές εξετάσεις έδειξαν πως ο Λουίς Ενόχ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και εκ τούτου, προστίθεται στο «οπλοστάσιο» του Ολυμπιακού, μετά από μία εβδομάδα εκγύμνασης με την ομάδα της Λευκωσίας.

Τον παίκτη, ξέρει πολύ καλά ο Μάκης Σεργίδης κατά την κοινή τους θητεία στην ΠΑΕΕΚ. Το ίδιο θα γίνει με τον Τόνι Γκόρουπετς. Ο Κροάτης παίκτης, έρχεται στην Κύπρο κι αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα ντυθεί στα μαυροπράσινα, αποτελώντας έξτρα επιλογή για τον κόουτς.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν πιάνοντας δουλειά ενόψει του βαρυσήμαντου αγώνα της 22ης αγωνιστικής με το Παραλίμνι. Ο Αμπντούλ Καλίλι, θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση και στον Ολυμπιακό, πιστεύουν ότι ο Σουηδός χαφ θα κάνει τη διαφορά. Στο ματς με τους βυσσινί, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Οι Ευτυχίδης, Ντουρμισάι, Πεχλιβάνης, Μουχτάρης και Κορομά δεν θα είναι διαθέσιμοι στον εντός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ