aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Τακτική, τραβώ το χαλινάρι

Ολυμπιακός: Τακτική, τραβώ το χαλινάρι

Μπήκε παθητικά σε άλλο ένα παιχνίδι, ξόδεψε ένα ολόκληρο ημίχρονο να αμύνεται, πιστεύοντας ότι με την πάροδο του χρόνου θα άγχωνε τον αντίπαλο, φτάνοντας στο βαθμολογικό όφελος. Ο Ολυμπιακός, θυμήθηκε να ανεβάσει πιο ψηλά τις γραμμές όταν έμεινε πίσω στο σκορ και τότε, άρχισε να βάζει πολύ δύσκολα στον Απόλλωνα.

Η συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση τού Μάκη Σεργίδη, δηλαδή τραβώ το χαλινάρι του αλόγου, έφερε κάποια αποτελέσματα σε άλλα παιχνίδια κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, ωστόσο προχθές βράδυ δεν απέδωσε. Τα ελαφρυντικά των οκτώ απουσιών παικτών, προφανώς και υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Ολυμπιακός έμοιαζε εγκλωβισμένος στην ίδια την τακτική του, αδυνατώντας να κάνει μέχρι τα βασικά έως το 65ο λεπτό.

Στα θετικά είναι το γεγονός πως έβγαλε αντίδραση, μείωσε στο σκορ και αναζήτησε την ισοφάριση. Στην ομάδα, θεωρούν πως με τον Σουηδό μέσο, Αμπντούλ Καλίλι και την εγγραφή των Ενόχ, Γκόρουπετς θα ανέβουν επίπεδο, κερδίζοντας τη μάχη της παραμονής. Στα δύο επόμενα ματς απέναντι σε Παραλίμνι και Δόξα, πάντως, θα κριθούν πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ