aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Τα αναπάντητα ερωτηματικά και το θετικό

Ολυμπιακός: Τα αναπάντητα ερωτηματικά και το θετικό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι τα είπε επισταμένως με τους ποδοσφαιριστές, ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ της «Κυρίας» και κατέληξε σε αυτούς που θα συνθέσουν το αρχικό σχήμα. Ο Σκοπιανός κόουτς ωστόσο δεν φανέρωσε τις προθέσεις του, αφήνοντας ουσιαστικά αναπάντητα κάποια ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Φανέλα βασικού θα πάρουν οι Νεόφυτος Μιχαήλ (τερματοφύλακας), Πάρης Ψάλτης (δεξί μπακ), Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Σαμπίνια (στόπερ), Νάνι, Κίνγκσλεϊ Σαρφό (αμυντικά χαφ), Έντγκαρ Σάλι (εξτρέμ) και Βασίλης Μάντζης (επίθεση). Στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής θα δούμε έναν εκ των Βαγγέλη Κυριάκου και Κρίστιαν Μανρίκε, στο κέντρο μία θέση διεκδικούν οι Γκουστάβο, Σαντάνα και στις πτέρυγες οι Παναγιώτης Ζαχαρίου, Φαμπρίς Κα, Ομάρ Χάνι.

Το θετικό είναι πως τα αγωνιστικά προβλήματα εκμηδενίστηκαν, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον Γιανέφσκι να προετοιμάσει όπως ήθελε το πλάνο του για να κερδίσει την παρτίδα. Θέλει να δει σωστή επιθετική και αμυντική λειτουργία, ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές και, πρωτίστως, να καταθέσουν οι παίκτες τα στοιχεία που τους έκαναν να ξεχωρίσουν καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ