aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣOλυμπιακός: Στο μετεγγραφικό μονοπάτι των προηγούμενων ετών

Oλυμπιακός: Στο μετεγγραφικό μονοπάτι των προηγούμενων ετών

Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται για τις επόμενες προσθήκες. Εξάλλου, η προσφιλής τακτική του Χριστόφορου Τορναρίτη είναι να κάνει τα κύρια μετεγγραφικά «ψώνια» κατά τον Αύγουστο, κάτι που εννοείται πως θα πράξει άλλη μία φορά. Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπρασίνων, σε συνεννόηση με τους στενούς συνεργάτες του, εντόπισαν ποδοσφαιριστές που κρίνουν ότι ταιριάζουν στη φιλοσοφία που θέλουν να εμφυσήσουν και θα δράσουν στον κατάλληλο χρόνο, όπως διαρρέει.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα εμπλουτίσει περαιτέρω το ρόστερ προκειμένου να παρουσιαστεί ανανεωμένος στη νέα σεζόν και σαφώς πολύ πιο ανταγωνιστικός. Μέχρι στιγμής έχουν προστεθεί στην ομάδα οι Ντουράνσκι, Καρτασιάν, Καπαρτής, Θ. Ιωάννου, Λιασίδης, Ντεσιρέ, Τσαρλς, Καπετάνοβιτς, Γιόβκοβιτς και Ντα Σίλβα.

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώνεται αύριο το δεύτερο σκέλος της προετοιμασίας στο προπονητικό κέντρο της Κακοπετριάς, κάτι που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για το μοντάρισμα του συνόλου. Άκρως βοηθητικά και παραλλήλως σημαντικά θα είναι για τον Νεντίμ Τούτιτς  τα επόμενα φιλικά ματς. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει κατά σειρά την Αλκή Ορόκλινη (7/8), τον Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλου (10/8), το Παραλίμνι (13/8) και τη Νέα Σαλαμίνα (20/8).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ