aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Στην… ανηφόρα του Τσιρείου

Ολυμπιακός: Στην… ανηφόρα του Τσιρείου

Στον Ολυμπιακό, θέλουν να κλείσουν ιδανικά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2021, σ’ ένα έτος το οποίο ανεξαρτήτως της έκβασης του μεθαυριανού ματς με την ΑΕΛ, έχει θετικό πρόσημο για την ομάδα του Τακτακαλά. Βλέπετε, κέρδισε για πρώτη φορά είσοδο στην πρώτη εξάδα της λήξασας σεζόν και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, πάντως, θα έχει εκ νέου υψηλό βαθμό δυσκολίας για τον Ολυμπιακό. Η αντίπαλος, εκτός από ότι αγωνίζεται εντός έδρας, βρίσκεται σε ζόρικη βαθμολογική θέση. Ο Κονφέ θα δηλώσει «παρών», όχι όμως και ο Κυριάκου. Ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Στα θετικά είναι πως επανέρχεται ο Ντιανέ και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας θέση μάχης στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Σαμπίνια. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, διατηρώντας μία θέση στην πρώτη εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ