aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Στη Λεμεσό με… φόρα το 4 στα 4

Ολυμπιακός: Στη Λεμεσό με… φόρα το 4 στα 4

 ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε εμφάνιση, ανάλογη των αμέσως προηγούμενων στοχεύει ο ανεβασμένος Ολυμπιακός στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λευκωσίας προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες (δύο στο πρωτάθλημα, ισάριθμες στο κύπελλο) και προφανώς, θέλει να διευρύνει το εν λόγω στατιστικό (τρεις εβδομάδες χωρίς απώλεια), αντλώντας επιπρόσθετη ώθηση ενόψει του τελικού κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ κόντρα στην Ανόρθωση.

Οι μαυροπράσινοι, αναγνωρίζουν το γεγονός το σημερινό 90λεπτο στο Τσίρειο θα έχει πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας αφού ο αντίπαλος δεν έχει το παραμικρό περιθώριο στραβοπατήματος, ωστόσο λένε ότι δεν θα υψώσουν λευκή σημαία, δίνοντας τη μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάτι που έπραξαν σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, σε άλλο ένα ματς θα ανακατέψει την τράπουλα ώστε να διατηρήσει σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστές ενόψει της μάχης των μαχών στις 15 Μαΐου. Για παράδειγμα κάποιοι εκ των Ζαχαρίου, Κοστόφ, Μάντζη, Σαμπίνια, Γκουστάβο, Τσούπιτς που προέρχονταν από αποχή, αναμένεται ότι θα μπουν στη μάχη προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Στη φαρέτρα του Σκοπιανού κόουτς, υπενθυμίζουμε, βρίσκεται και ο Κα. Είχε απουσιάσει για αρκετές μέρες στην πατρίδα του λόγω της κηδείας του πατέρα του με πολυήμερες τελετές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ