aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Στα χαρακώματα από σήμερα

Ολυμπιακός: Στα χαρακώματα από σήμερα

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στην πρώτη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχτεί τη φιλόδοξη ΑΕΛ στο Μακάρειο (18:00) για την 1η αγωνιστική. Στην πρώτη μάχη θα έχει νέο «στρατηγό» (Γιάννης Πετράκης) στον πάγκο, σύνθεση στον αγωνιστικό χώρο με αρκετούς «νεοσύλλεκτους» και ορισμένους «παλιούς», καθώς και διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία στο παιχνίδι του σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Όπως κάθε νέα προσπάθεια, ειδικά απέναντι σε δύσκολη και απαιτητική αντίπαλο, αν αρχίσει ιδανικά θα είναι ό,τι καλύτερο ψυχολογικά για τη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, είδηση που να αφορά στο ιατρικό δελτίο δεν προκύπτει, παρά μόνο ερωτηματικά που αφορούν στην ετοιμότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών, όπως οι Φαμπρίς Κα, Έντγκαρ Σάλι, Παναγιώτης Ζαχαρίου και Ομάρ Σαντάνα. Ο τελευταίος δύσκολα θα αγωνιστεί, ενώ ένας από τους άλλους τρεις ίσως δώσει λύση στη μία από τις θέσεις των εξτρέμ.

Όσο για το επικρατέστερο σχήμα των μαυροπρασίνων στο σημερινό παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, είναι το ακόλουθο: Νεόφυτος Μιχαήλ (τερματοφύλακας), Πάρης Ψάλτης, Μαμαντού Σαμπίνια, Τζαστίνο Νανίσιο, Κριστιάν Μανρίκε (αμυντικοί), Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Βαγγέλης Κυριάκου, Γκουστάβο ντα Κόστα (μέσοι), Τζίνο βαν Κέσελ, Φαμπρίς Κα (εξτρέμ) και Βασίλης Μάντζης (σέντερ φορ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ