aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Σοβαρά και προσγειωμένα

Ολυμπιακός: Σοβαρά και προσγειωμένα

Στον Ολυμπιακό μετρούν πλέον αντίστροφα ενόψει του σημαντικού εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Πάφος FC. Μετά τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ομόνοια, οι μαυροπράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια, γνωρίζοντας ασφαλώς ότι το έργο τους στο «Στέλιος Κυριακίδης» μόνο εύκολο δεν θα είναι. Η επικείμενη αντίπαλος, εξάλλου, εντός έδρας παρουσιάζεται ιδιαίτερα απαιτητική. Με σοβαρότητα και προσγειωμένα, δηλώνουν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Γιώργος Πετράκης ενημερώθηκε και χθες για την κατάσταση των δύο παικτών που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο. Αναφερόμαστε στους Στέφανο Μουχτάρη και Στέφανο Χαραλάμπους, οι οποίοι δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Από τη στιγμή που ο αγώνας με την Πάφος FC είναι ορισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο, κατά πάσαν πιθανότητα θα μείνουν αμφότεροι εκτός επιλογών. Όσον αφορά στον Γουακάσο, που πέρασε προ ημερών την πόρτα του χειρουργείου, σε τρεις μήνες αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Το θετικό για τον Ελλαδίτη προπονητή είναι πως επιστρέφει ο Μαμαντού Σαμπίνια, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας, έχοντας ως παρτενέρ τον Μοντού Ντιαγκνέ. Στα άκρα της οπισθοφυλακής θα είναι οι Κριστιάν Μανρίκε και Βαγγέλης Κυριάκου. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Κίνγκσλεϊ Σαρφό, Νάνι Σοάρες, Μάριου Πεχνιβάνη και Πίτερ Γουίλσον στο αρχικό σχήμα. Τις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν οι Έντγκαρ Σάλι, Γκουστάβο ντα Κόστα, Φαμπρίς Κα και Βασίλης Μάντζης.

Για τους φίλους του Ολυμπιακού δεν θα υπάρχουν ταμεία στο γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα. Στη διάθεσή τους θα έχουν την ανατολική κερκίδα του σταδίου. Η γενική είσοδος είναι στα 5 ευρώ και τα παιδικά εισιτήρια 1 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ