aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός / Σεραφείμ: Μίλησε για προγραμματισμό, Μολ, Τιάγκο και Καπαρτή

Ολυμπιακός / Σεραφείμ: Μίλησε για προγραμματισμό, Μολ, Τιάγκο και Καπαρτή

Για το μετεγγραφικό προγραμματισμό του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους Μολ, Τιάγκο και Καπαρτή.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Σεραφείμ:

Για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας: «Στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα είναι θετικά. Έχει πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός να κάνει τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα. Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά με την έλευση του νέου προπονητή και η πιο επιθετικογενής φιλοσοφία του έφερε τέρματα».

Για το υπόλοιπο της σεζόν: «Έμειναν δύο παιχνίδια εντελώς αδιάφορα βαθμολογικά. Γίνεται αξιολόγηση του ρόστερ, υπάρχουν παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια, άλλοι δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής».

Για την αποχώρηση τριών ποδοσφαιριστών: «Ήταν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Το συμβόλαιο του Μανιά έληγε τέλος Απριλίου και δεν θα συνέχιζε τη νέα χρονιά, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε να αποχωρήσει από τώρα. Η γυναίκα του Γκουστάβο θα γεννούσε και ήθελε να αποχωρήσει από τώρα για να είναι στο πλευρό της, εξέφρασε την επιθυμία να μη συνεχίσει τη νέα σεζόν και λύθηκε η συνεργασία. Του Γουακάσο τελείωνε το συμβόλαιο, δεν θα συνεχίσει του χρόνου και είπαμε να πάει στη χώρα του από τώρα».

Για το κατά πόσον θα προκύψουν περισσότερες αποχωρήσεις: «Το ρόστερ αξιολογείται. Δεν έχει πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει κάποιος άλλος πρόωρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου».

Για τον Τούτιτς: «Έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον κ. Τορναρίτη. Απομένουν τα τυπικά».

Για το κατά πόσον θα προκύψουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ: «Έχουμε ήδη τρεις θέσεις κενές. Θα κινηθούμε για 5-6 μεταγραφές. Θέλουμε να κρατήσουμε μια βάση. Αν δεν κρατήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια μπορεί να κινηθούμε για περισσότερες μετεγγραφές».

Για τον Σαρφό: «Ο Σαρφό είναι με δανεισμό αλλά έχει ρήτρα ανανέωσης. Είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αν δεν ασκηθεί το δικαίωμα της ρήτρας αποδέσμευσης, ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στον Ολυμπιακό. Αν καταβληθεί συγκεκριμένο ποσό ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πληρώσει ομάδα, μπορεί να το πληρώσει ο ίδιος ο παίκτης ή ο μάνατζερ του».

Για τον Μολ: «Έχει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Υπάρχει συμφωνία για ρήτρα αποδέσμευσης. Αν δεν είναι ικανοποιημένος και θέλει να φύγει, μπορεί να καταβάλει το ποσό και να μείνει ελεύθερος. Αν υπάρχει ομάδα που τον θέλει, μπορεί να την πληρώσει και να έρθει σε συμφωνία μαζί του».

Για τον Τιάγκο: «Ήρθε με δανεισμό και θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει καμιά συμφωνία. Αν ενδιαφερθεί να τον κρατήσει πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με την ΑΕΚ. Ο Μακρής είχε κάνει διακοπή συμβολαίου με την ΑΕΚ, ήρθε σαν ελεύθερος μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς καμία δέσμευση για την επόμενη χρονιά».

Για τον Καπαρτή: «Είναι η πρώτη μετεγγραφή για τη νέα σεζόν, έχει ήδη υπογράψει».

Για το κατά πόσον θα αποκτηθούν περισσότεροι Κύπριοι: «Έχουμε σκοπό να κινηθούμε για κυπριακό στοιχείο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ