aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός / Σεραφείμ: «Έμειναν 12 παίκτες, δεν κλαίμε»

Ολυμπιακός / Σεραφείμ: «Έμειναν 12 παίκτες, δεν κλαίμε»

Ο Κώστας Σεραφείμ δήλωσε στον Σούπερ Σπορ ότι αύριο θα υποβληθούν ξανά σε τετ κορωνοϊού οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ελπίζοντας πως δεν θα αυξηθούν τα κρούσματα. Ο Κύπριος προπονητής σχολίασε επίσης την απόφαση για διεξαγωγή του αυριανού ματς με τη Δόξα, ενώ επιβεβαίωσε χθεσινό ρεπορτάζ του Goal.com.cy για τη στασιμότητα αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό.

«Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν με βάση το πρωτόκολλο οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες. Αύριο θα υποβληθούν ξανά σε τεστ ευελπιστούμε ότι το κακό θα μείνει μέχρι εδώ. Από τον κατάλογο Α’  έμειναν 12 παίκτες διαθέσιμοι. Θεωρήσαμε σκόπιμο να ζητήσουμε αναβολή, όμως δεν έγινε αποδεκτό και έτσι θα προχωρήσουμε και θα αγωνιστούμε την Πέμπτη με ό,τι υλικό έχουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι περιορισμένες οι επιλογές μετά τις οκτώ απουσίες λόγω κορωνοϊού. Δεν θα κάτσουμε να κλαίμε την μοίρα μας, ελπίζουμε να μείνει μέχρι εκεί και από την ερχόμενη βδομάδα να επιστρέψουν σιγά σιγά στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές που έχουν νοσήσει στον ιό. Ενόψει του αγώνα προέχει η ασφάλεια όλων και των αντιπάλων.

Πως πιστεύεται ότι θα παρουσιαστεί η ομάδα; «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι στοίχημα για μας, δεν πρέπει να μηδενίζεται η προσπάθεια των προηγούμενων 12 αγωνιστικών, ο καλύτερος γιατρός είναι ο χρόνος. Θέλουμε μια επιτυχία για να ξεχαστεί το αποτέλεσμα στην Αρένα».

Στα μετεγγραφικά υπάρχει κάτι; «Αν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα ενημερώνεται, προς το παρόν υπάρχει στασιμότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ