aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Σχίσιμο και ραφές στον Μάντζη

Ολυμπιακός: Σχίσιμο και ραφές στον Μάντζη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Βασίλη Μάντζη στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ελλαδίτης επιθετικός του Ολυμπιακού, παραμονές του προηγούμενου αγώνα με την Ομόνοια, χτύπησε κάτω από το μάτι και μοιραία αποκλείστηκε από την αποστολή. Χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε σχίσιμο και χρειάστηκαν ραφές.

Ο πρώτος σκόρερ των μαυροπρασίνων με 6 τέρματα, αισθάνεται καλύτερα. Εάν κι εφόσον του το επιτρέψουν οι ιατροί, τότε θα μπει στις προπονήσεις και θα τρέξει για να προλάβει το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» την ερχόμενη Παρασκευή. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προφυλαχθεί.

Εκτός επιλογών του Τσέντομιρ Γιανέφσκι (θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού), θα είναι σε άλλο ένα παιχνίδι ο τραυματίας Παναγιώτης Ζαχαρίου. Στα θετικά περνά η επιστροφή του Σαμπίνια, ενός εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας. Όσον αφορά στις προσθήκες του Ιανουαρίου, οι Τακτακαλίτες έμειναν στις δύο μετεγγραφές. Υπενθυμίζουμε πως αποκτήθηκε ο Σέρβος τερματοφύλακας Στέφαν Τσούπιτς και ο δεξιός μπακ Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ