aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Σχέδιο… απόδρασης από τη Λεμεσό

Ολυμπιακός: Σχέδιο… απόδρασης από τη Λεμεσό

Στον Ολυμπιακό, προφανώς αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της σημερινής αποστολής στη Λεμεσό, ωστόσο παρουσιάζονται πανέτοιμοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του 90λεπτου απέναντι στον Άρη και να πάρουν τη ρεβάνς της ήττας στον πρώτο γύρο (1-2). Για να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά οι μαυροπράσινοι και να διατηρηθούν σε τροχιά εξάδας, εννοείται ότι καλούνται να εμφανιστούν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό.

Ο Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει στον τραυματία Αλχασάν Γουακάσο, ο οποίος άρχισε τρέξιμο στο γυμναστήριο και σε ένα μήνα υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμος. Επίσης, εκτός επιλογών είναι ο Μαμαντού Σαμπίνια (κάρτες), με τον προπονητή του Ολυμπιακού να δοκιμάζει δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Στέφανο Μουχτάρη, Μοντού Ντιαγκνέ.

Στα άκρα της οπισθοφυλακής το προβάδισμα έχουν οι Ένεκο Μποβέδα και Βαγγέλης Κυριάκου, χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Κριστιάν Μανρίκε που γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό. Οι Αλοΐς Κοφνέ, Νάνι Σοάρες, Κίνγκσλεϊ Σαρφό αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα στο κέντρο και στην επίθεση οι Έντγκαρ Σάλι, Βασίλης Μάντζης θα πάρουν φανέλα βασικού. Στην άλλη θέση θα αγωνισθεί ένας εκ των Πίτερ Γουίλσον και Μάριου Πεχλιβάνη, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ζοέλ Μολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ