aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Σχέδια για την επόμενη σεζόν

Ολυμπιακός: Σχέδια για την επόμενη σεζόν

Η σπουδαία νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ομόνοια (3-0) και η συνέχεια που έδωσε με το τρίποντο κόντρα στη Δόξα (1-0), τόνωσε την ψυχολογία και κυρίως, «κλείδωσε» την παραμονή της ομάδας της Λευκωσίας στην Α΄Κατηγορία. Με 32 βαθμούς στο ταμείο, εξάλλου, άπαντες πλέον στο μαυροπράσινο στρατόπεδο αισθάνονται άνετοι ενόψει της τελικής ευθείας των φετινών υποχρεώσεων.

Η διοίκηση, την ίδια ώρα, μακριά από τα φώτα δημοσιότητας κάνει τις ενέργειές της ώστε να γνωρίζει τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι. Αν όχι με όλους, με τους πλείστους εξ αυτών που θεωρούνται του βασικού κορμού, υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τα «θέλω» τους. Με το ζόρι, εννοείται πως κανείς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Και ούτε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος προτίθεται να δώσει γενναίες αυξήσεις. Για τον Χριστόφορο Τορναρίτη, εξάλλου, η διατήρηση του ελέγχου στα οικονομικά του σωματείου δεν επιδέχεται καμίας διαπραγμάτευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ