aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Σάστισε και του πήρε ώρα

Ολυμπιακός: Σάστισε και του πήρε ώρα

Ο Ολυμπιακός απέτυχε να… ανοίξει λογαριασμό στα πλέι οφ για δεύτερο σερί ματς. Σάστισε και του πήρε ώρα μέχρι να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό, μετά την υπόδειξη εις βάρος του πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό (υπέδειξε σε χέρι του Σωτηρίου). «Ξόδεψε» φάσεις που θα μπορούσαν να ενεργούσαν καλύτερα οι παίκτες του (Σαρφό 4΄, Σάλι 19΄, 23΄, Σαντάνα 33΄) και ξύπνησε, μετά τις τρεις πρώτες αλλαγές στο δεύτερο μέρος, χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Μάντζη για να φέρει το ματς στα ίσα (70’).

Οι Κυριάκου (πρόβλημα στον ώμο) και Σαλί (μυϊκό) αποχώρησαν τραυματίες, προκαλώντας συναγερμό ενόψει της συνέχειας. «Δεν γνωρίζω κάτι για την κατάστασή τους. Ελπίζω να είναι καλά. Τους χρειαζόμαστε», σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού. «Στην επανάληψη είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε σε 2-2. Στην κόντρα επίθεση η ΑΕΚ μάς δημιούργησε προβλήματα. Δείχνουμε πως μας αξίζει η εξάδα.  Δεν θα είμαστε αδιάφοροι στα παιχνίδια μας», ξεκαθάρισε ο Γιανέφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ