aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πυρ και κίνηση από τους μαυροπράσινους

Ολυμπιακός: Πυρ και κίνηση από τους μαυροπράσινους

Σε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΚ και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» της (3-3), ο Ολυμπιακός έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη όχι μόνο «απάντησε» στο γκολ του Τρισκόφσκι (27΄πεν.) με τον Μανρίκε (32΄), αλλά κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Μάντζη (65΄). Παρά το γεγονός πως ισοφαρίστηκε (Τρισκόφσκι 76΄), βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει για τρίτη φορά την αντίπαλη εστία με σουτ του Γκουστάβο από το κέντρο περίπου του γηπέδου (88΄)! Αν και δέχθηκε ξανά γκολ στα… χασομέρια του φιλικού ματς από τον Ρόμο (90΄), ο Ελλαδίτης προπονητής έμεινε σε αδρές γραμμές ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. Η ομάδα, παρουσιάζεται ιδιαίτερα επικίνδυνη μεσοεπιθετικά, βρίσκει σχετικά εύκολα το γκολ, κάτι που γεννά αισιοδοξία.

Ο Γιώργος Πετράκης είδε και προχθές αρκετά στοιχεία της αγωνιστικής φιλοσοφίας του να αποτυπώνονται εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών, την ίδια ώρα που βλέπει τους ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο σύνολο κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο να ανεβάζουν ρυθμό.

Γενικώς, οι μαυροπράσινοι αποδεικνύουν ότι διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και πως μπορούν να κυνηγήσουν άλλη μία σεζόν τη διάκριση. Υπενθυμίζουμε πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχονται στο ΓΣΠ τον Άρη. Το ματς είναι ορισμένο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00.
Ο Πετράκης χρησιμοποίησε στο προχθεσινό φιλικό τους Μολ, Κυριάκου, Σαμπίνια (61′ Μποβέδα), Μουχτάρη, Μανρίκε, Κα (70′ Χαραλάμπους), Νάνι, Κονφέ (70′ Ευτυχίδη), Σάλι (79′ Πεχλιβάνη), Σαρφό (79′ Ντα Κόστα), Μάντζη (79′ Γουίλσον).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ