aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ψάχνουν πειστικές απαντήσεις

Ολυμπιακός: Ψάχνουν πειστικές απαντήσεις

Πεισμωμένοι και αποφασισμένοι για να πανηγυρίσουν σπουδαία νίκη στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό. Άφησαν στην άκρη την ήττα από την ΑΕΚ (0-1) και την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΛ (1-1), προετοιμάστηκαν με κάθε επιμέλεια για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής, αισιοδοξώντας ότι θα βρουν το «αντίδοτο», πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Πετράκης και οι συνεργάτες του έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τη σημερινή αντίπαλο, εντόπισαν τα δυνατά και τρωτά σημεία, προσαρμόζοντας αναλόγως το πλάνο τους. Ο Ελλαδίτης προπονητής θέλει να δει την ομάδα να είναι πολύ πιο απαιτητική επιθετικά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο «ΑΕΚ Αρένα». Η μία καλή φάση σε ένα ολόκληρο 90λεπτο η αλήθεια είναι πως πάνε πάρα πολλά παιχνίδια να καταγράψουμε σε αγώνα των μαυροπρασίνων. Έχει δουλέψει στο εν λόγω σκέλος ο Πετράκης, αφιερώνοντας παραλλήλως αρκετό χρόνο και στον τρόπο σύμπτυξης του συνόλου. Γιατί βλέπει την ομάδα του να δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι, με εξαίρεση ασφαλώς αυτό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1-0).

Ο κόουτς του Ολυμπιακού τα είπε και χθες με τους ποδοσφαιριστές του, έκανε τις απαραίτητες συστάσεις, έδωσε… σιδηρόδρομο εντολών, καταλήγοντας παραλλήλως στις αποφάσεις όσον αφορά στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει. Το κενό του Μαμαντού Σαμπίνια, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ, αναμένεται ότι θα καλύψει ο Μουντού Ντιανέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ, που αποτέλεσε ένα από τα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα, βρίσκεται πλέον σε καλό βαθμό ετοιμότητας και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Την αμυντική τετράδα θα συμπληρώσουν οι Βαγγέλης Κυριάκου, Κριστιάν Μανρίκε και Ενέκο Μποβέδα, ενώ τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα διατηρήσει ο Ζοέλ Μολ. Από εκεί και πέρα, ο Νανίσιο Σοάρες (Νάνι) και ένας εκ των Αλόις Κονφέ, Αλχασάν Γουακάκο θα είναι στο κέντρο και στην επίθεση οι Έντγκαρ Σάλι, Κίνγκσλεϊ Σαρφό θα πάρουν φανέλα βασικού. Τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν οι Βασίλης Μάντζης, Φαμπρίς Κα, Πίτερ Γουίλσον και Μάριος Πεχλιβάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ