aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ψάχνει εναγωνίως σανίδα σωτηρίας

Ολυμπιακός: Ψάχνει εναγωνίως σανίδα σωτηρίας

Δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις στον Ολυμπιακό. Έχουν επίγνωση των λαθών που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι, αντιλαμβάνονται την εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα λίγο πριν από το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και αναζητούν εναγωνίως, τη «χρυσή συνταγή» ώστε το σύνολο να μην χάσει το τρένο της παραμονής.

Ο αγώνας με αντίπαλο τη Δόξα που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Περιστερώνα, αποτελεί άλλη μία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ώστε να παραμείνει «ζωντανός». Στην ομάδα της Λευκωσίας, ξέρουν πως δεν έχουν πολλές ευκαιρίες από εδώ και πέρα ώστε να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Τα περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα. Ο Μάκης Σεργίδης καλείται να παρουσιάσει όσο γίνεται πιο έτοιμη την ομάδα. Γιατί, η αλήθεια είναι πως υπό τις οδηγίες του, ο Ολυμπιακός δεν έκανε σημαντικά βήματα προόδου ή, αν το προτιμάτε, δεν απέδωσε με βάση τις προσδοκίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ