aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πρόβα τελικού με… διαφοροποιήσεις

Ολυμπιακός: Πρόβα τελικού με… διαφοροποιήσεις

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
«Φρένο» στους πανηγυρισμούς πάτησε ο Ολυμπιακός μετά την ιστορική πρόκριση στον θεσμό του κυπέλλου μετά από τριάντα χρόνια. Με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα οι μαυροπράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση, αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (17:00).

Απέναντι στην ομάδα με την οποία συνθέτει το ζευγάρι του φετινού τελικού κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου, ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι αναμένεται να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Σκοπιανός τεχνικός μπορεί να βλέπει το αυριανό ματς ως μια πρόβα ενόψει του τελικού, ωστόσο θέλει παράλληλα να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές του που θεωρούνται βασικοί και τράβηξαν το κουπί στην τρέχουσα σεζόν.

Στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού βρίσκεται ξανά ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό, ο οποίος έλειψε από το ματς κυπέλλου λόγω τιμωρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ