aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πρώτη επιλογή ο Μπογκντάν Αντόνε

Ολυμπιακός: Πρώτη επιλογή ο Μπογκντάν Αντόνε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Ολυμπιακό, έσπρωξαν τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Πετράκη. Από προχθές βράδυ, διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τον Μπογκντάν Αντόνε και καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να έλθει το συντομότερο στην Κύπρο και να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Ο Ρουμάνος κόουτς, που εργαζόταν στην Άστρα Γκιουργκίου από τον Οκτώβριο του 2019 και το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό του, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, πληρώνοντας ουσιαστικά το κακό φετινή ξεκίνημα της ομάδας.

Ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν, ωστόσο εάν δεν μπει και τυπικά τελεία στις συμβατικές δεσμεύσεις, η… δουλειά στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τελειώσει. Ο 45χρονος κόουτς είναι γνωστός στο κυπριακό φίλαθλο κοινό καθώς έπαιξε προ ετών ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα (αγωνιζόταν στο κέντρο).

Όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, ασχολήθηκε με την προπονητική και είναι κάτοχος του UEFA Pro Licence. Μέχρι την ανακοίνωση νέου προπονητή, την ευθύνη των προπονήσεων θα έχει ο Κώστας Σεραφείμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ