aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Προθέρμανση πριν τον «τελικό»

Ολυμπιακός: Προθέρμανση πριν τον «τελικό»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

O Παναγιώτης Ζαχαρίου επέστρεψε για τα καλά στην αγωνιστική δράση, μετρώντας χρόνο συμμετοχής τόσο απέναντι στην Ομόνοια όσο και με την ΑΕΛ στο κύπελλο. Αναμένεται πως ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού θα φορτώσει λεπτά συμμετοχής στα πόδια και στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ προκειμένου να κριθεί πανέτοιμος στην κρίσιμη επαναληπτική αναμέτρηση με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού την ερχόμενη Τετάρτη. Σε αυτό το 90λεπτο βρίσκεται η σκέψη όλων στην ομάδα της Λευκωσίας, έχοντας ως στόχο την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι μαυροπράσινοι εννοείται ότι μετρούν άλλη μία φορά πάρα πολλές απουσίες παικτών, ωστόσο θα παλέψουν τον αγώνα με την ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη στη φάση των πλέι οφ. Υπενθυμίζουμε πως οι Γκουστάβο, Σαντάνα, Κοστόφ (μυϊκές ενοχλήσεις), Πεχλιβάνης, Μανρίκε (κοιλιακούς-προσαγωγούς)  και Τσούπιτς προκαλούν πονοκέφαλο στον Γιανέφσκι. Ο Κα μένει σε άλλο ένα ματς εκτός αποστολής, την ίδια ώρα που καταβάλλεται προσπάθεια να επιστρέψει από το Καμερούν το συντομότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ