aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Προετοιμάζονται για νέες ανακοινώσεις

Ολυμπιακός: Προετοιμάζονται για νέες ανακοινώσεις

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η επιστροφή του Χριστόφορου Τορναρίτη στην Κύπρο θα ανοίξει αυτομάτως τον δρόμο για την περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού. Οι συμφωνίες με τον Γιώργο Πετράκη (προπονητής) και τον Στέφανο Μουχτάρη (αμυντικός) αποτέλεσαν ουσιαστικά τις πρώτες κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κατά την οποία ο στόχος είναι το βήμα παραπάνω.

Ακολούθησε ψες η ανακοίνωση της απόκτησης του Αλοΐς Κονφέ, ο οποίος στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα. Η περίπτωση του Κονφέ σχετίζεται την αντικατάσταση του Σαντάνα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Από εκεί και πέρα, οι Τακτακαλίτες ψάχνουν έναν επιθετικό που θα αυξήσει τον ανταγωνισμό στον Βαγγέλη Μάντζη. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο Ολυμπιακός διατήρησε στο ρόστερ τους παίκτες που ήθελε να κρατήσει και αποχώρησαν αυτοί που δεν καιγόταν για να συνεχίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ