aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Προ των πυλών της Σαρλερουά ο Ανδρέου!

Ολυμπιακός: Προ των πυλών της Σαρλερουά ο Ανδρέου!

Έτοιμος να ανοίξει τα «φτερά» του και να κυνηγήσει το παιδικό του όνειρο είναι ο Στέλιος Ανδρέου. Λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 19α γενέθλιά του, ο Κύπριος διεθνής κεντρικός αμυντικός ετοιμάζει βαλίτσες για Βέλγιο, αφού οι παράγοντες του Ολυμπιακού και της Σαρλερουά είναι ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια για μετεγγραφή του υποσχόμενου άσου.

Οι μαυροπράσινοι είχαν απορρίψει την αρχική προσφορά του βελγικού συλλόγου, ύψους 120.000 ευρώ, όμως η Σαρλερουά επανήλθε και ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού (200.000 ευρώ), ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνηθεί και ποσοστό μεταπώλησης που εγγυάται στην κυπριακή ομάδα σημαντικό όφελος.

Ο Στέλιος Ανδρέου καθιερώθηκε φέτος στον Ολυμπιακό, κατέγραψε 34 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και πήρε κλήση για την Εθνική Κύπρου. Αν και προέκυψε φιλολογικό ενδιαφέρον από κυπριακές ομάδες, ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα του επέλεξαν να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ