aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Ολυμπιακός: Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Από εκεί που δυσκολευόταν, όχι μόνο να νικήσει, αλλά να αντλήσει τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Ολυμπιακός γύρισε τον διακόπτη και πάει από το καλό στο καλύτερο. Κατά τον τελευταίο μήνα, πέραν από το γεγονός πως πέταξε εκτός συνέχειας του κυπέλλου την Ανόρθωση και περιμένει την κλήρωση για τα ημιτελικά, μετρά έξι κερδισμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στάθηκε όρθιος απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα (2-2) και Πάφος FC (1-1), το ίδιο έπραξε στην Περιστερώνα κόντρα στη Δόξα (0-0). Και προχθές, πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο στο Στάδιο «Αλφαμέγα» απέναντι στην ΑΕΛ (1-0), μειώνοντας αυτομάτως τη διαφορά από τη «γραμμή σωτηρίας» στο -2. Με αυτά και μετά, κατέγραψε μόλις μία ήττα κόντρα στην Ομόνοια (0-1), σε 90λεπτο κατά το οποίο δεν ήταν υποδεέστερος των πρασίνων και κάλλιστα μπορούσε να αντλήσει βαθμολογικό όφελος.

Ο Ολυμπιακός, εν ολίγοις, σήκωσε ανάστημα στην πιο σημαντική φάση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, δείχνοντας ότι διαθέτει τη δυναμική και πρωτίστως την ποιότητα στο ρόστερ ώστε να κλείσει ιδανικά τη σεζόν.

Εννοείται πως τίποτα δεν θα κερδηθεί εάν η ομάδα του Σεργίδη, δεν έχει συνέχεια και συνέπεια. Ο Κύπριος προπονητής που θα απουσιάζει από το επόμενο ματς με την Ανόρθωση λόγω τιμωρίας, πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες των παικτών του και αυτοί, φροντίζουν να τον βγάζουν ασπροπρόσωπο κατά τις τελευταίες ιδιαίτερα εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ