aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πλησιάζει η ώρα του Ενόχ

Ολυμπιακός: Πλησιάζει η ώρα του Ενόχ

Αύριο, την 30ή Οκτωβρίου, οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο Μακάρειο για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξυλοτύμπου (14:30), είναι πιθανόν να γίνουν μάρτυρες στο επίσημο ντεμπούτο του Εγιόνγκ Ενόχ με τη φανέλα της ομάδας τους.

Όπως αναφέρεται από τις τάξεις των μαυροπρασίνων, ο Καμερουνέζος μέσος προπονείται σε φουλ ρυθμό και ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής, για να τον προετοιμάσει ενόψει της συνέχειας.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή-κλειδί κατά το «χτίσιμο» της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, ο οποίος όμως τραυματίστηκε λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Έτσι, δεν έγραψε προς το παρόν αγωνιστικό λεπτό με την ομάδα του και ο Κύπριος προπονητής τον περιμένει πώς και πώς.

Επίσης, το παιχνίδι προσφέρεται και για την καλύτερη προετοιμασία του άλλου μεγάλου απόντα των προηγούμενων παιχνιδιών. Ο Τιάγκο Αζουλάο αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από ένα 20λεπτο στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με την Ομόνοια (1-1), για πρώτη φορά από το ματς της 2ης αγωνιστικής με τη Δόξα. Αύριο, όμως, αναμένεται να αγωνιστεί πολύ περισσότερο, ίσως και βασικός, για να είναι ακόμα πιο έτοιμος ενόψει Ανόρθωσης (Κυριακή 3 Νοεμβρίου, «Αντώνης Παπαδόπουλος»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ