aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πίστη για το μεγάλο βήμα

Ολυμπιακός: Πίστη για το μεγάλο βήμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τσεντομίρ Γιανέφσκι, ενημερώθηκε επισταμένως για τον επικείμενο αντίπαλο, τον παρακολούθησε μάλιστα στον χθεσινό αγώνα με τον Εθνικό (2-3), αρχίζοντας από σήμερα να τοποθετηθεί τα κομμάτια στο παζλ του αρχικού σχήματος.

Ο Σκοπιανός κόουτς δεν παρασύρεται από την εικόνα που βγάζει ο ΑΠΟΕΛ, προετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές του για γερή μάχη το απόγευμα της Τετάρτης (17:00) στο Μακάρειο Στάδιο, προσδοκώντας στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Οι μαυροπράσινοι απέδειξαν πως είναι ικανοί να κοιτάξουν στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και, ασφαλώς, να φτάσουν στο ζητούμενο. Δηλαδή τη νίκη. Με τον «αέρα» της πρόσφατης επιτυχίας στο «Αμμόχωστος» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, δηλώνουν πως θα τα δώσουν όλα στο ματς της 24ης αγωνιστικής ώστε να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την είσοδό τους στην πρώτη εξάδα. Απέχουν δύο βαθμούς από τη Δόξα που βρίσκεται στην 6η θέση, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι βαθμολογικές ισορροπίες είναι λεπτές. Μία ήττα ή μία ισοπαλία ελλοχεύει ο κίνδυνος να απομακρυνθούν από τον στόχο και να μπλεχθούν σε περιπέτειες.

Ο Τσεντοντίμ Γιανέφσκι δεν υπολογίζει στον Παναγιώτη Ζαχαρίου. Υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς και σε έναν περίπου μήνα θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό. Το θετικό είναι πως παίκτες που βρίσκονταν στο ιατρικό δελτίο κατά τις προηγούμενες εβδομάδες έχουν επιστρέψει, ανεβάζουν απόδοση, οπότε οι Τακτακαλίτες πάνε στο σημαντικό ματς με τον ΑΠΟΕΛ με αυξημένες επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ