aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Πετούν» στα φιλικά οι μαυροπράσινοι

Ολυμπιακός: «Πετούν» στα φιλικά οι μαυροπράσινοι

Από το πρώτο φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός στην καλοκαιρινή προετοιμασία απέναντι στην ΑΕΛ τον περασμένο Ιούλιο μέχρι το προχθεσινό 90λεπτο στο Παγκρήτιο Στάδιο κόντρα στον ΟΦΗ, συμπλήρωσε αισίως μία ολόκληρη ντουζίνα φιλικών αγώνων! Το αξιοσημείωτο για τους μαυροπράσινους είναι το γεγονός ότι καταγράφουν εξαιρετικό απολογισμό, τον οποίο θα ζήλευαν πολύ πιο μεγάλες ομάδες.

Η πρόσφατη νίκη στην Κρήτη αποτέλεσε την όγδοη στη σειρά για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη, κάτι που αποτυπώνει εν πολλοίς την πάρα πολύ καλή παρουσία του συνόλου στα φιλικά ματς. Δηλαδή, μακριά από το βαθμολογικό άγχος και την πίεση, οι Τακτακαλίτες παίζουν πολύ πιο ελεύθερα, σκοράρουν κατά ριπάς, «πατώντας» έτσι τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον.

Από τα εν λόγω 12 φιλικά ματς που έδωσαν κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες, μόνο μία φορά γνώρισαν την ήττα. Κάτι που επίσης μιλά από μόνο του. Συγκεκριμένα, στις 5 Αυγούστου είχαν αντιμετωπίσει στο Δασάκι τον Εθνικό, φεύγοντας από το στάδιο της Άχνας με κατεβασμένο κεφάλι (3-1). Άλλες τρεις μόλις φορές, επίσης, εξήλθαν ισόπαλοι. Αναφερόμαστε στους αγώνες απέναντι στην ΑΕΛ (2-2), στην ΠΑΕΕΚ (1-1) και στην ΑΕΚ (3-3).

Δεν αντιλέγει κανείς πως και ο φετινός Ολυμπιακός διαθέτει αξιόμαχο σύνολο, ικανό για το καλύτερο. Αυτό που απαιτείται για να… πατήσει πιο σταθερά στο πρωτάθλημα και να αυξήσει τις πιθανότητες για παραμονή στην πρώτη εξάδα, είναι η μεγαλύτερη συνέπεια στις εμφανίσεις του. Και κυρίως, η μείωση των κενών διαστημάτων κατά τη διάρκεια των 90λέπτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ