aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πατέρας και υιός… με ένα μήνα διαφορά

Ολυμπιακός: Πατέρας και υιός… με ένα μήνα διαφορά

Από τον Γιάννη… στον Γιώργο Πετράκη. Πατέρας και υιός άρχισαν τη σεζόν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο πρώτος πέρσι και ο δεύτερος φέτος, αλλά μετά από μερικούς μήνες αποχώρησαν. Ο Γιάννης Πετράκης με δική του απόφαση μέσα Νοεμβρίου του 2020, όταν είχε δεχθεί πρόταση από τον Απόλλωνα και την αποδέχθηκε.

Ο Γιώργος προ ημερών, υποβάλλοντας την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση των μαυροπρασίνων. Με διαφορά ενός μηνός αποχώρησαν πατέρας και υιός από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Δεν ήταν γραφτό, λοιπόν, οι Πετράκηδες να ολοκληρώσουν τη σεζόν στην ομάδα της Λευκωσίας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για ενέργειες χωρίς την πίεση χρόνου, αλλά η προσπάθεια είναι όπως συνάψει συνεργασία με τον εκλεκτό το συντομότερο, ώστε να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 4 Ιανουαρίου. Πάμπος Χριστοδούλου, Χρύσης Μιχαήλ και Ντούσαν Κέρκεζ είναι ονόματα που απασχολούν, την ώρα που ο Χριστόφορος Τορναρίτης αξιολογεί και προπονητές από το εξωτερικό.

Εξάλλου, ο Μάντζης ζήτησε από τους διοικούντες τον Ολυμπιακό να αποχωρήσει από την ομάδα. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ