aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πανέτοιμος για το «διπλό» στο ΓΣΠ

Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για το «διπλό» στο ΓΣΠ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Ολυμπιακό, έβαλαν άνω τελεία στο θέμα προπονητή, επικεντρώθηκαν στη δύσκολη αποστολή που έχουν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, δηλώνοντας πανέτοιμοι και πρωτίστως αισιόδοξοι πως θα κοιτάξουν τον «πληγωμένο» αντίπαλο στα μάτια.

Μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα (0-0), οι μαυροπράσινοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά ώστε να εδραιωθούν στην πρώτη εξάδα.

Ο υπηρεσιακός προπονητής, Κώστας Σεραφείμ, πιστεύει στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, κάτι που τους επανέλαβε τις προηγούμενες μέρες. Ο Μαμαντού Σαμπίνια λόγω καρτών και ο Φαμπρίς Κα ένεκα τραυματισμού δεν υπολογίζονται. Αξιολογήθηκε και χθες η κατάσταση του 25χρονου Γκανέζου Κίνγκσλεϊ Σαρφό, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στο πόδι. Εάν κριθεί πανέτοιμος, τότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής .

Αμφίβολη ήταν και παραμένει η συμμετοχή του Τζίνο φαν Κέσελ. Ήταν με την αποστολή της εθνικής Κουρακάο, χωρίς να αγωνισθεί. Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στην αποστολή. Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και είναι πανέτοιμος. Επιστρέφουν και οι Εντγκαρ Σαλί, Βασίλης Μάντζης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ