aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πάει με άλλη δυναμική στο «Παπαδόπουλος»

Ολυμπιακός: Πάει με άλλη δυναμική στο «Παπαδόπουλος»

Στον Ολυμπιακό, προετοιμάζονται εντατικά ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση.

Η παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο για την ομάδα του Μάκη Σεργίδη, ωστόσο άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για να διεκδικήσουν τη διάκριση στη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση.

Η νίκη στο Μακάρειο Στάδιο (2-1), εννοείται πως αύξησε τις πιθανότητες για την πρόκριση στα ημιτελικά και προσέδωσε άλλη δυναμική στο σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, η επικείμενη αποστολή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας για τους μαυροπράσινους, οι οποίοι καλούνται να περιορίσουν τα λάθη, φτάνοντας γενικώς στο ύψος μίας ισορροπημένης εμφάνισης.

Ο Κύπριος προπονητής, ακτινογραφεί την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και στη σημερινή τελευταία προπόνηση, θα καταλήξει στο αγωνιστικό πλάνο που θα επενδύσει για την πρόκριση. Οι Ευτυχίδης και Ντουρμισάι δεν υπολογίζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ