aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο

Ολυμπιακός: Ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Προφανώς και γνώριζαν στον Ολυμπιακό, πως η συμμετοχή στο α΄γκρουπ φέρνει αυτομάτως μία σειρά 10 αγώνων με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Οι μαυροπράσινοι ήταν ανταγωνιστικοί και στα τέσσερα ματς που έδωσαν μέχρι στιγμής, ωστόσο στα τρία εξ αυτών γνώρισαν την ήττα (Ομόνοια 0-1, ΑΕΚ 1-2, Απόλλων 0-2). Μέτρησαν μία νίκη απέναντι στην Ανόρθωση (2-0), σε ένα 90λεπτο όπου μετουσίωσαν σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησαν.

Μετά τη διακοπή των δύο εβδομάδων, οι Τακτακαλίτες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ΑΕΛ. Όπως και στα ματς που προηγήθηκαν έτσι και στο επικείμενο, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χωρίς άγχος και πίεση, λένε ότι θέλουν να κοιτάξουν την αντίπαλο στα μάτια και γιατί όχι, να γίνουν η δεύτερη ομάδα στην τρέχουσα σεζόν που θα φύγει με το τρίποντο στις αποσκευές από την έδρα της. Στόχος εξαιρετικά δύσκολος, αλλά όχι ανέφικτος εάν η απόδοση των μαυροπρασίνων κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Για τον Ολυμπιακό, βλέπετε, είναι πολύ σημαντικό να οδηγηθεί στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με ανεβασμένο το ηθικό και κυρίως, προερχόμενος από καλές εμφανίσεις. Μόνο έτσι θα διατηρηθεί το άριστο κλίμα, «χτίζοντας» την είσοδο στον τελικό της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Ο Γιανέφσκι, εννοείται ότι στα δύο παιχνίδια που μεσολαβούν μέχρι τα πρώτο παιχνίδια για τα ημιτελικά του κυπέλλου, θα κάνει διαχείριση των παικτών. Τόσο στο αυριανό όσο και στο επόμενο με την Ομόνοια (11/4), με τα 90λεπτα να μοιάζουν με ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο. Ο Ζαχαρίου επιστρέφει μετά από μεγάλη αποχή και αναμένεται ότι θα πάρει λεπτά συμμετοχής ώστε να ανεβάσει ρυθμό. Ενδεχομένως, στο επόμενο παιχνίδι να κριθούν έτοιμοι για προσφορά και άλλοι δύο που έμειναν εκτός για μεγάλο διάστημα. Δηλαδή, οι Σαμπίνια και Τσούπιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ