aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Οι τελευταίες πινελιές και η πρεμιέρα

Ολυμπιακός: Οι τελευταίες πινελιές και η πρεμιέρα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Ολυμπιακού δουλεύουν με στόχο το κλείσιμο των μετεγγραφικών εκκρεμοτήτων. Οι Γιάννης Πετράκης (προπονητής) και Χριστόφορος Τορναρίτης (αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος) βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή», ώστε να γίνουν άλλες δύο ή τρεις μετεγγραφές. Ο Ελλαδίτης κόουτς αναζητά σέντερ φορ, ενώ θα αποκτηθεί αμυντικός ή μέσος (υπό προϋποθέσεις θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές και για τις δύο θέσεις). Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχουν επαφές με μετεγγραφικούς στόχους, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιον εξ αυτών.

Παραλλήλως με τον σχεδιασμό, όμως, ο Πετράκης δεν μπορεί παρά να είναι επικεντρωμένος και στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη φιλόδοξη και ενισχυμένη ΑΕΛ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο και θα αρχίσει στις 18:00. Από πλευράς μαυροπράσινων δεν αναφέρονται τραυματισμοί, ωστόσο το πλάνο του προπονητή τους θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα των τελευταίων αποκτημάτων (όπως για παράδειγμα ο Ομάρ Σαντάντα, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 14 Αυγούστου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ