aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις

Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις

Η επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας Ολυμπιακού και Νεντίμ Τούτιτς είναι θέμα χρόνου. Άλλωστε η δουλειά του Βόσνιου προπονητή φάνηκε μέσω των εμφανίσεων και των αποτελεσμάτων. Οι δύο πλευρές θα πορευθούν μαζί και τη νέα περίοδο και ήδη άρχισαν να κάνουν τις πρώτες σκέψεις για τον προγραμματισμό, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή της ομάδας στην Κατηγορία.

Αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με το υφιστάμενο ρόστερ, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν, θα γίνουν ενέργειες για μετεγγραφές, που θα δώσουν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να παρουσιαστεί πιο δυνατός και απαιτητής την επόμενη σεζόν. Η κυπριακή αγορά θα απασχολήσει τους μαυροπράσινους, θέλοντας να πάνε σε σίγουρες λύσεις. Την ίδια ώρα, στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, η ομάδα του Τακτακαλά θα κυνηγήσει τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Παράλληλα ο Τούτιτς θα θελήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε νεαρούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ