aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Οι δύο συν τρεις κινήσεις ενίσχυσης

Ολυμπιακός: Οι δύο συν τρεις κινήσεις ενίσχυσης

Η πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας φέρνει (και) μετεγγραφικές εξελίξεις στους μαυροπράσινους. Η ομάδα του Τακτακαλά έχει στα σκαριά τη μετεγγραφή του Σάσα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο υπό τις οδηγίες του Πετράκη, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Κολόσσι.

Η ενίσχυση δεν σταματά στον Μάρκοβιτς. Η ομάδα της πρωτεύουσας είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΑΠΟΕΛ για τον Μπερτ Έσελινγκ. Ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα των γαλαζοκιτρίνων για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό και δεν αποκλείεται μετά τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ με την Τζουργκάρντεν, να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Οι Τακτακαλίτες «τρέχουν» για την απόκτηση ακόμα τριών παικτών. Θα ενισχύσουν την επιθετική γραμμή, αφού το σύνολο έδειξε από την περσινή σεζόν ότι χρειάζεται ποδοσφαιριστές που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Πάντως, στο προχθεσινό εκτός έδρας φιλικό με αντίπαλο το Παραλίμνι, ο Ολυμπιακός ήταν καταφανώς καλύτερος σε σχέση με τα 90λεπτα που προηγήθηκαν. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Γκεριέ, ο οποίος πάρα την ανετοιμότητά του, κατάφερε να κάνει εμφανή την παρουσία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ