aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Οι αδυναμίες και η έλλειψη αντίδρασης

Ολυμπιακός: Οι αδυναμίες και η έλλειψη αντίδρασης

Τη δεύτερη ήττα του σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος δέχθηκε ο Ολυμπιακός και έμεινε στους τρεις βαθμούς, αυτούς που μάζεψε από το «διπλό» στο Παραλίμνι την προηγούμενη αγωνιστική.

Μάλιστα, οι δύο ήττες ήταν εντός έδρας για την ομάδα του Πετράκη, από την ΑΕΛ στην πρεμιέρα και τη Δόξα προχθές, με το ίδιο σκορ (1-2). Οι μαυροπράσινοι παρουσίασαν αδυναμία, τόσο στο τελείωμα φάσεων όσο και στη συγκέντρωση στην άμυνα.

Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο, ήταν η παρουσία της ομάδας μετά που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Αντί να αξιοποιήσει το γεγονός αυτό, οι παίκτες του Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν νωχελικοί, έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να πιστέψουν και τους έκαναν τη ζημιά. Επίσης, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και όταν θέλησαν να το κάνουν ήταν πλέον αργά. Για να ελπίζει σε κάτι καλό στη σεζόν ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να αλλάξει πολλά στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ