aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ο Βινίσιους χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας

Ολυμπιακός: Ο Βινίσιους χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είναι αλήθεια πως ο Βινίσιους χρειάζεται χρόνο ώστε να επανακτήσει πλήρως τις αγωνιστικές του ισορροπίες και ασφαλώς, να βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση όσον αφορά στην αντοχή. Άλλο τόσο αλήθεια είναι πως στα δύο παιχνίδια που έπαιξε ως αλλαγή, βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό.

Στους αγώνες με τη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΚ, στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν θετικός. Ζήτησε και πήρε μπάλα, έδωσε ρυθμό και μάλιστα, εκτός από δημιουργός λίγο έλειψε να γίνει και εκτελεστής. Πρόκειται για ποιοτικό παίκτη και στον Ολυμπιακό, ασφαλώς, στηρίζουν πολλά και σε αυτόν όσον αφορά στη συνέχεια. Ίσως, μάλιστα, στο ματς με τον Απόλλωνα την Κυριακή να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Οι μαυροπράσινοι, με τα τόσα νέα πρόσωπα, θέλουν χρόνο για να βρουν τον απαιτούμενο ρυθμό, κάτι που φαίνεται. Υπάρχει όμως το έμψυχο δυναμικό και με την επιστροφή του Ενόχ, θα έχει ο Πάμπος Χριστοδούλου άλλη μια πολύ καλή επιλογή στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ