aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ο Τορναρίτης ανακοίνωσε το διάδοχο του Πάμπου

Ολυμπιακός: Ο Τορναρίτης ανακοίνωσε το διάδοχο του Πάμπου

Η απόφαση πάρθηκε. Ο Γιάννης Πετράκης θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν, όπως ενημέρωσε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπρασίνων Χριστόφορος Τορναρίτης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Γιάννης Πετράκης ύστερα από μία σεζόν μακριά από τους πάγκους επιστρέψει στη… δράση και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της λευκωσιάτικης ομάδας. Ο 61χρονος τεχνικός παρουσίασε εξαιρετικό έργο επί μία πενταετία στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2019. Το 2015 με την ψήφο των Ελλήνων προπονητών, αναδείχθηκε ο καλύτερος Έλληνας Προπονητής οδηγώντας –έκτοτε και στην Ευρώπη- τον ΠΑΣ Γιάννινα, βρίσκοντας αντίδοτα σε κάθε δυσκολία.

Η μεγάλη του διαδρομή ξεκίνησε το 2004 βάζοντας τα θεμέλια της πρωταγωνιστικής παρουσίας του Αστέρα Τρίπολης. Κατά το παρελθόν έχει καθίσει επίσης στον πάγκο των Ιωνικού, Εθνικού Αστέρα, Χανίων, ΟΦΗ και Εργοτέλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ