aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ο Πετράκης βάζει τη σφραγίδα του…

Ολυμπιακός: Ο Πετράκης βάζει τη σφραγίδα του…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ομάδα συνόλου, ομάδα του προπονητή είναι ο Ολυμπιακός που δημιούργησε ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός των μαυροπρασίνων έχει βάλει ήδη τη σφραγίδα του, έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία και η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, συνδυάζοντας και καλή παρουσία, έφθασε τους εννιά βαθμούς και βρίσκεται στα ψηλά.

Έχει πλάνο, παίζει καλό ποδόσφαιρο και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Ακόμη, έχει ποδοσφαιριστές που θεωρούνται πρωτοκλασάτοι, εντάχθηκαν στο ρόστερ αργοπορημένα και δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Μιλώντας για τον προπονητή, ο Χριστόφορος Τορναρίτης είπε: «Γίνεται ώριμη δουλειά. Φτιάχνουμε ομάδα για το μέλλον με τη συμβολή και του κ. Πετράκη που σχεδόν όλες οι επιλογές του τον δικαίωσαν, ενώ πιστεύει και στους νεαρούς παίκτες τους οποίους προωθεί».

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του στον «Σούπερ Σπορ» για τους στόχους της ομάδας, τόνισε: «Είναι εφικτό να τερματίσει στην πρώτη εξάδα. Δεν είδα ακόμα ομάδα να ξεχωρίζει». Ο Μάντζης, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, έφθασε ήδη τα τρία γκολ. Ο άλλος προχθεσινός σκόρερ, ο Ντα Κόστα, είναι στα δύο γκολ. Σημαντική η συμβολή και των δύο στις επιτυχίες του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ