aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ο «ιστός» του Μάκη Σεργίδη

Ολυμπιακός: Ο «ιστός» του Μάκη Σεργίδη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάκης Σεργίδης, κατέστρωσε το αγωνιστικό πλάνο με τη βοήθεια των συνεργατών του, προσδοκώντας ότι οι εντολές του θα βρουν πιστή εφαρμογή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα παρατάξει την ομάδα με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη και με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς που διαθέτει, θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά στην Ανόρθωση.

Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ο Πεχλιβάνης. Ο Κύπριος εξτρέμ βρισκόταν στην αποστολή, ωστόσο δεν αγωνίστηκε.

Οι Μολ, Έσελινγκ, Μουκτάρης, Αλσέους, Κχαλίλι και Γιακουμάκης θα αποτελέσουν τη… ραχοκοκαλιά της ενδεκάδας. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, έχουν στη διάθεσή τους τη βόρεια κερκίδα. Τα ταμεία της δυτικής κερκίδας του σταδίου, θα ανοίξουν στις 18:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ