aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ο άτυχος Τσούπιτς και τα μικροπροβλήματα

Ολυμπιακός: Ο άτυχος Τσούπιτς και τα μικροπροβλήματα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το φυσούν και δεν κρυώνει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την εξέλιξη που προέκυψε με τον Στέφαν Τσούπιτς. Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας πρόλαβε να αγωνιστεί κάτι παραπάνω από 1,5 παιχνίδι και τέθηκε νοκ άουτ για έξι με οκτώ εβδομάδες! Αντικαταστάθηκε στο 66’ του προχθεσινού ματς με τον ΑΠΟΕΛ (2-3), έχοντας αποκομίσει πρόβλημα στη γνάθο. Έτσι, ο Νεόφυτος Μιχαήλ θα υπερασπιστεί την εστία των μαυροπρασίνων στο κυριακάτικο ματς με την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης», καθώς και για όσο διάστημα θα απουσιάσει ο Σέρβος κίπερ.

Από εκεί και πέρα, ως μικροπροβήματα χαρακτηρίζονται από τους μαυροπράσινους οι ενοχλήσεις που αποκόμισαν οι Σαντάνα και Σαμπίνια από το παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους. Ωστόσο, λόγω του μικρού διαστήματος μεταξύ της προηγούμενης και του επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης, η συμμετοχής τους στο παιχνίδι στην Πάφο κρίνεται αμφίβολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ