aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Νίκη για να σηκώσει κεφάλι

Ολυμπιακός: Νίκη για να σηκώσει κεφάλι

Άκρως σημαντικός χαρακτηρίζεται ο σημερινός αγώνας για τον Ολυμπιακό. Μετά από πέντε διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες για τη νίκη και πίστωση στο ταμείο ενός μόλις βαθμού από τους 15 που διεκδίκησε, τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν επικίνδυνα.

Οι μαυροπράσινοι καλούνται να σηκώσουν ανάστημα και έχοντας πείσμα, θέληση, πάθος να φτάσουν στο ζητούμενο απέναντι στην Πάφος FC. Ενδεχόμενη νίκη θα αναπτερώσει το ηθικό και θα προσδώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ενόψει των αγώνων με τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο (19/1, 2/2) και, ασφαλώς, των ενδιάμεσων αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα (Δόξα 23/1, Απόλλων 30/1).

Διαθέσιμος θα είναι για πρώτη φορά ο Μιχάλης Μανιάς, ποδοσφαιριστής που προστέθηκε στο ρόστερ κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Είναι πολύ πιθανόν ο Ελλαδίτης επιθετικός να κάνει το ντεμπούτο. Εκτός επιλογών του Λούκας Αλκαράθ θα είναι οι τραυματίες Κίνγκσλεϊ Σαρφό, Φίλιππος Ευτυχίδης και Αλχασάν Γουακάσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ