aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Μοναδική σανίδα για διάκριση, χωρίς Σαρφό με ΑΠΟΕΛ

Ολυμπιακός: Μοναδική σανίδα για διάκριση, χωρίς Σαρφό με ΑΠΟΕΛ

Στον Ολυμπιακό θέλουν να γυρίσουν τάχιστα σελίδα. Μετά από έξι σερί αποτυχημένες προσπάθειες στο πρωτάθλημα για να φτάσουν στη νίκη, παρουσιάζονται αποφασισμένοι στο σημερινό πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του κυπέλλου να κάνουν νέα αρχή.

Παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχει η αποστολή απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, οι μαυροπράσινοι απέδειξαν πλειστάκις πως όταν βρεθούν σε καλή μέρα είναι ικανοί να επιβληθούν οποιουδήποτε αντιπάλου. Η δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση αποτελεί για την ομάδα της Λευκωσίας τη μοναδική σανίδα για διάκριση και άπαντες δηλώνουν ότι θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Εκτός επιλογών του Λούκας Αλκαράθ είναι οι τραυματίες Κίνγκσλεϊ Σαρφό, Φίλιππος Ευτυχίδης και Αλχασάν Γουακάσο. Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ολυμπιακό, Χριστόφορος Τορναρίτης, έθεσε προσφάτως τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ