aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Μίλετιτς με διπλό ρόλο, ανακοινώθηκε και ο Σαρφό

Ολυμπιακός: Μίλετιτς με διπλό ρόλο, ανακοινώθηκε και ο Σαρφό

Ο Νεμάνια Μίλετιτς αναμένεται να αποτελέσει το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, κάτι που επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χριστόφορος Τορναρίτης. Πρόκειται για Σέρβο αμυντικό, 29 ετών, ο οποίος προέρχεται από την Παρτίζαν.

Και όταν λέμε προέρχεται εννοούμε από φουλ συμμετοχές, έχοντας καταγράψει μάλιστα και τέσσερις στην τρέχουσα σεζόν (τελευταίο ματς στις 30 Αυγούστου). Στην καριέρα του αγωνίστηκε 111 φορές ως κεντρικός αμυντικός και 109 ως δεξιός μπακ, δείγμα του ότι μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά και στους δύο ρόλους.

Σκόραρε 11 φορές και έδωσε 10 ασίστ. Προηγουμένως αγωνίστηκε στις Σλόγκα Κράλιεβο, Μπόρατς Τσάτσακ, Βοϊβοντίνα (Σερβία) και Βέστερλο (Βέλγιο). Το βράδυ της Τρίτης (15/9) ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Σέρβο αμυντικό, αλλά και τον Γκανέζο μέσο, Κίνγκλσι Σαρφό

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«✍️ Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Nemanja Miletic και Kingsley Sarfo. Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στην μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την μαυροπράσινη φανέλα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ