aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Μένει Κύπρο και δίνει δυνατά φιλικά

Ολυμπιακός: Μένει Κύπρο και δίνει δυνατά φιλικά

Εξ ολοκλήρου στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα, έχουν ήδη διευθετηθεί τρία δυνατά φιλικά, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια για να «κλείσουν» κι άλλα φιλικά παιχνίδια, που θα δώσουν την ευκαιρία στον Γιώργο Πετράκη να ετοιμάσει την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση από πλευράς μαυροπρασίνων, η έναρξη της φετινής προετοιμασίας θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στη Λευκωσία και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 του ίδιου μήνα. Ακολούθως, στις 12 Ιουλίου, η ομάδα μας θα μεταβεί στην Κακοπετριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιουλίου.

Στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει και πάλι στη Λευκωσία για το τελικό στάδιο προετοιμασίας, μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22 Αυγούστου. Μέχρι στιγμής έχουν διευθετηθεί τα ακόλουθα φιλικά παιχνίδια: 15/7 ΑΕΛ, 11/8 ΑΠΟΕΛ, 15/8 ΑΕΚ. Όταν καθοριστούν νέοι φιλικοί αγώνες θα υπάρξει ενημέρωση από το σωματείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ