aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Με… βάρκα την ελπίδα

Ολυμπιακός: Με… βάρκα την ελπίδα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τις βάσεις για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου θα προσπαθήσουν να θέσουν Εθνικός και Ολυμπιακός. Ο αγώνας στο Δασάκι χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντικός για τους αποψινούς μονομάχους (19:00, Cytavision2) αφού η έκβασή του θα καθορίσει τον τρόπο προσέγγισης του επαναληπτικού στο Μακάρειο Στάδιο.

Οι γηπεδούχοι, ασφαλώς, έχουν περισσότερο το μυαλό στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην Α΄ Κατηγορία, με την εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας απέναντι στη Δόξα να θεωρείται κομβική. Ωστόσο, δηλώνουν ότι δεν τους αφήνει αδιάφορους η διάκριση στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση και θα καταθέσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Ηλίας Χαραλάμπους προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Αντρίγια Μάιντεβατς, που έπαιξε ως αλλαγή στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, αναμένεται ότι θα πάρει φανέλα βασικού, την ίδια ώρα που οι Ιμπραχίμ Κονέ, Μίλαν Σάβιτς και Χριστόφορος Χριστοφή διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Εκτός επιλογών του Κύπριου προπονητή είναι οι Μιγκελίτο και Ίντιρ Ουαλί.

Οι φιλοξενούμενοι, την ίδια ώρα, δεν ξέχασαν τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν προσφάτως από τον Εθνικό και μάλιστα εντός έδρας. Ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι έχει προετοιμάσει τους παίκτες για γερή μάχη στο στάδιο της Άχνας, προσδοκώντας ότι θα επιβάλουν τον ρυθμό τους, πανηγυρίζοντας τη νίκη. Εάν αυτή συνδυαστεί με μηδέν παθητικό αυτομάτως θα δει τη ζυγαριά της πρόκρισης να γέρνει προς το μέρος της ομάδας του. Οι Γκουστάβο ντα Κόστα, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Μαμαντού Σαμπίνια, Στέφαν Τσούπιτς και Τζίνο φαν Κέσελ είναι εκτός. Ο τελευταίος δεν πρόκειται να αγωνισθεί ξανά στον Ολυμπιακό καθώς τέθηκε εκτός ομάδας για εξωαγωνιστικούς λόγους και η διοίκηση προχωρεί σε διακοπή συμβολαίου. Το θετικό για τους μαυροπράσινους είναι πως επιστρέφει ο Φαμπρίς Κα, ένας εκ των καλύτερων παικτών στη μεσοεπιθετική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ