aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Με… βάρκα την ελπίδα στο «ΑΕΚ Αρένα»

Ολυμπιακός: Με… βάρκα την ελπίδα στο «ΑΕΚ Αρένα»

Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στο «σπίτι» της ΑΕΚ, ωστόσο δεν πτοούνται. Στον Ολυμπιακό, δηλώνουν πεισμωμένοι και αποφασισμένοι στον σημερινό αγώνα, στοχεύοντας στο βαθμολογικό όφελος προκειμένου να ανέλθουν βαθμολογικά.

Ο Γιάννης Πετράκης προετοίμασε το πλάνο, χωρίς να υπολογίζει σε έναν από τους καλύτερους και ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του. Ο λόγος για τον Ντόναλντ Γκεριέ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και μοιραία, έμεινε εκτός επιλογών. Οι Φραμπρίς Κα και Γιονέλ Ντεσιρέ που προέρχονται από τραυματισμό, έκαναν αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν την αποστολή. Ο πρώτος έχει να αγωνιστεί από το φιλικό προετοιμασίας με τη Νέα Σαλαμίνα και ο δεύτερος, από το ματς με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Παραλλήλως, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών την περασμένη εβδομάδα και η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί πως από εβδομάδας, οι προπονήσεις του Ολυμπιακού μεταφέρονται από το γήπεδο του Κύκκου σε αυτό του Ορφέα καθώς, στα βοηθητικά του Μακαρείου Σταδίου έγινε επανασπορά του χλοοτάπητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ